Bluetooth akumulatorski zvočnik z mikrofonom Power Audio 150W 2×3″ USB/AUX/FM

Dostopnost:

Na zalogi (dobava 1-2 dni)


95.25

Na zalogi (dobava 1-2 dni)

Brezžični zvočnik LTC je izdelan z največjo skrbnostjo, pri izdelavi pa  so bili uporabljeni visokokakovostni sestavni deli. Posledično izdelek odlikujejo dolga življenjska doba, zanesljivost in zadovoljstvo uporabe, ki bo zadovoljila potrebe tudi najzahtevnejših kupcev.

NA BATERIJO
Poslovite se od kablov! Zvočnik je opremljen z vgrajeno 3600 mAh baterijo! To pomeni, da lahko s tem zvočnikom ure in ure brez polnjenja uživate v svoji najljubši glasbi. Ta vidik v kombinaciji s kompaktnimi dimenzijami omogoča uporabo izdelka na plaži, na prostem in v drugih situacijah, ko je dostop do električne vtičnice težaven.

POVEZLJIVOST BLUETOOTH
Sistem Bluetooth vam omogoča brezžično povezavo z drugo napravo in neposredno predvajanje glasbe v zvočnik. V samo nekaj trenutkih telefon povežete z zvočnikom in okolico napolnite s svojo najljubšo melodijo.

NEPOZABNI VTISI
Komplet treh zvočnikov, ki ga sestavljajo globokotonec s premerom 6 “in dva zvočnika s premerom 3”, bo zagotovil odlično kakovost zvoka pri visoki glasnosti. Ne glede na to, ali ste doma ali na prostem, se bo zvočnik izkazal povsod, kjer je potrebna mobilna naprava z odlično kakovostjo zvoka.

Zahvaljujoč vgrajeni manipulaciji predvajanega zvoka lahko natančno prilagodite vedenje zvočnika glede na vrsto predvajane glasbe. Vgrajeni izenačevalnik vam bo omogočil vpliv na značilnosti zvoka, ki prihaja iz naprave, ročna nastavitev moči globokotonca pa vam bo omogočila nadzor nizkih tonov. Od klasične glasbe do energične plesne glasbe z veliko basa, zvočnik LTC zmore vse!

VKLJUČEN MIKROFON
Priključek za mikrofon, ki se nahaja na nadzorni plošči naprave, omogoča priključitev priloženega žičnega mikrofona, s čimer se zvočnik spremeni v mobilni karaoke stroj. Presenetite vse z zvočnikom LTC in pustite svojim prijateljem uresničiti sanje o nastopu na velikem odru!

RAZSVETLJAVA RAZPOLOŽENJA
Če visoka kakovost reproduciranega zvoka in funkcija karaoke ne zadoščata za začetek zabave, bo zato poskrbela vgrajena razsvetljava, ki bo v kombinaciji z glasbo po vaši izbiri poskrbela za nepozabno doživetje vseh zbranih.

FM RADIO

Če glasne zabave niso nekaj, kar vam je všeč ali če želite občasno poskusiti kaj novega, uporabite FM radio. Vgrajeni sprejemnik FM omogoča dostop do radijskih postaj prek zvočnika. Izberite svojo najljubšo postajo in z zvočnikom LTC poslušajte radijske oddaje ali najnovejše uspešnice.

DALJINEC
Komplet z napravo vključuje daljinski upravljalnik, ki omogoča upravljanje najpomembnejših funkcij naprave na daljavo. Zahvaljujoč kateremu, vam ne bo treba vsakič iti do zvočnika, da spremenite glasnost ali izberete trenutno predvajano skladbo. Majhen dodatek, ki močno poveča udobje uporabe naprave.

PODPORA ZA ZUNANJE NAPRAVE
Najverjetneje boste večino časa preživeli z zvočnikom, povezanim s telefonom, in nanj pretakali glasbo prek Bluetootha. Vendar to ne pomeni, da zvočnik nima koristi brez povezave s telefonom. Vtičnica AUX, vtičnica USB-A in čitalnik kartic microSD omogočajo žično povezavo zunanjih naprav ali predvajanje glasbe neposredno iz naprav za množično shranjevanje.

INTEGRIRAN ROČAJ
Velike dimenzije zvočnika še ne pomenijo, da je velik in okoren za prenašanje. Cilindrična zasnova vam omogoča prihranek prostora, namestitev globokotonca na spodnjo steno ohišja pa pozitivno vpliva na širjenje zvoka. Ročaj, integriran z ohišjem, omogoča trden oprijem, kar omogoča enostavno prevažanje naprave in močno olajša prenašanje.

Napajalna napetost: Enosmerni tok 5V
Moč: Vgrajena baterija za ponovno polnjenje
Kapaciteta baterije: 3600 mAh
Največja moč: 150 W
Premer zvočnika: 2 x 3 “
1 x nizkotonec 6″
Frekvenčni odziv: 45 Hz – 18 KHz
Glasnost: 85 dB
Konektorji: 1 x AUX IN
1 x MIC
1 x USB-A
1 x microSD (TF) čitalnik kartic
1 x reža microUSB
Bluetooth: Da
FM radio: Da
Daljinec: Da
LED osvetlitev: Da
GRP: Da
Mikrofon: Da
Izenačevalnik: Da
Ročni nadzor moči globokotonca: Da
Integriran ročaj: Da
Barva: Črna
Mere: 250 x 250 x 491 mm
Teža: 2,9 kg
Vključeno: 1 x LTC zvočnik
1 x daljinski upravljalnik
1 x mikrofon

Šifra: LXPA600 Kategorija:
Pošlji vprašanje preko facebook messengerja!