Zložljivi foto studio z LED osvetljavo

Dostopnost:

Ni na zalogi


10.95

Ni na zalogi

Zložljiv svetlobni šotor je primeren za amaterske in profesionalne fotografe. Namesto da kupujete drago fotografsko svetilko + dežnike, lahko enostavno posnamete slike v našem svetlobnem šotoru – vgrajeni LED trak osvetli objekt nevtralno svetlobo, pri čemer je subjekt na sliki videti realističen. Bele stene šotora lepo odražajo svetlobo. Hitra montaža omogoča transport izdelka. 
Komplet vsebuje svetleče ozadje, ki mehča sence, zaradi česar fotografirani izdelek izgleda profesionalno. Primerno za fotografiranje majhnih predmetov, kot so nakit, igrače, elektronika, kozmetika, hrana itd.  

Foto studio je zložljiv, tako da ga lahko enostavno shranite. Preprosto upognite stene za robove in jih pritrdite z magneti (vključeni). Foto studio ima tudi 20 LED trak z nevtralno belo svetlobo, ki se napaja z micro USB kablom (priložen). Če želite vklopiti luč, preprosto priključite microUSB kabel na prenosni računalnik ali polnilec. Bele stene šotora so narejene iz vodoodbojnega materiala, dobro preusmerijo svetlobo in zagotovijo pravilno osvetlitev fotografiranega predmeta. Poleg napajalnega kabla komplet vsebuje tudi dve priročni ozadji, ki omogočajo fotografiranje na gladkem ozadju brez roba. Material ozadja ima gladko površino, ki preprečuje nastanek senc. 

 

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE
Barva : bela 
Napajanje: microUSB 5V
Število LED: 20
Barva svetlobe: nevtralno bela
Mere sestavljenega izdelka: 22 x 23 x 28cm
Mere zloženega izdelka: 22 x 23 x 2cm
Dolžina kabla: 80cm
Teža kompleta: 220g 

Šifra: A3088 Kategorija:
Pošlji vprašanje preko facebook messengerja!