,

Računalnik Dell Optiplex 7020 SFF; Core i3 4160 3.6GHz/4GB RAM/500GB HDD DVD-RW-slim/Intel HD Graphics/Win 10 Pro 64-bit

Dostopnost:

Na zalogi (dobava 1-2 dni)


Stanje izdelka: obnovljen – refurbished

Izdelek je vzet iz poslovnega okolja, ima lastnosti 100% novega izdelka z majhnimi kozmetičnimi napakami, je razkužen, testiran ter pripravljen na uporabo.

259.90

Na zalogi (dobava 1-2 dni)

Kakovost: obnovljeno – refurbished
 
Refurbished v prevodu pomeni tovarniško obnovljeno. Sem spadajo izdelki, ki so bili v uporabi izključno v večjih podjetjih, višek proizvodnje ali so bili vrnjeni zaradi različnih vzrokov. Ta izraz ne pomeni, da je bil to izdelek z napako, pomeni pa da izdelek ni nov, zato je temu primerna tudi cena. 
 
Obnovljena računalniška tehnologija ni le odgovor na svetovni problem elektronskih odpadkov, ampak je zelo racionalna in ekološka odločitev pri nakupu prenosnika, osebnega računalnika ali druge računalniške tehnologije z neverjetnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo.
 
Prodajamo le vrhunsko računalniško opremo HP, Lenovo, Dell ali Fujitsu-Siemens v 100% stanju, ki jo s prenovo pripravimo na vašo uporabo, vsak kos očistimo in razkužimo, obnovimo ter preizkusimo na zelo visok standard v smislu funkcionalnosti in vizualnosti.
 
V kolikor želite lahko dokupite tudi obnovljen monitor, miško in tipkovnico. Vsi obnovljeni izdelki imajo 1 leto garancije.
 
V kolikor potrebujete večjo količino računalniške opreme (pisarne, šole) nudimo super popust ter gratis miško in tipkovnico zraven vsakega računalnika.
 
CPU: Intel Core i3 4160 (3M predpomnilnik, 3,60 GHz)
RAM: 4 GB DDR3
Trdi disk: 500 GB HDD
Optični pogon: DVD-RW-tanek
GPU: Intel HD Graphics 4400
OS: 64-bitni sistem Windows 10 Professional
Blagovna znamka: DELL
Barva: Črno-srebrna
Oblika: Small Form Factor
USB 2.0: 6x vrata USB 2.0
USB 3.0: 4x vrata USB 3.0
Reža PCI Express x16: Da
Reža PCI Express x4: Da
Reža PCI Express x1: Ne
PCI reža: Ne
VGA 15-pin (D-SUB) vrata: Da
Vrata DVI: Ne
DisplayPort: Da
Vrata HDMI: Ne
Serijska vrata: Da
Šifra: NPR3-MAR00539 Kategoriji: ,

Morda bi vas zanimalo tudi…

Pošlji vprašanje preko facebook messengerja!