Čistilna zmes iz umetne mase

Dostopnost:

Ni na zalogi


Je vaša tipkovnica umazana, pa ne veste kako jo očistiti? Se je med tipkami vašega mobitela nabral prah? Za vas imamo rešitev! Čistilno zmes iz umetne mase, ki umazanijo vleče nase kot magnet.

2.99

Ni na zalogi

Predstavljamo izdelek za čiščenje elektronskih naprav, ki je revolucioniral trg. Izdelek je idealen za čiščenje računalniške tipkovnice in elektronskih naprav z luknjicami, saj vleče nase prah in umazanijo kot magnet.

Lahko poskusite najti načine za njihovo čiščenje, vendar boste kmalu ugotovili, da je to kar težka naloga, saj nimate nobenega posebnega pripomočka, ki je primeren za čiščenje teh občutljivih predmetov. Morate priznati, da ste pomislili na čiščenje vaše elektronske naprave z vodo že večkrat, ampak saj veste, da voda in elektronika nista dobra prijatelja. Zmes položite na površino, ki jo želite očistiti, malo pritisnite in videli boste rezultate.

 

Lastnosti:

Zasnovana s posebnimi materiali za čiščenje vaših elektronskih naprav brez povzročanja škode.
Zmes preprosto pritisnite na površino, ki jo želite očistiti.
Zelo enostaven za uporabo.
Mogoče ponovno uporabiti do dvanajstkrat.
Biološko razgradljiva.
Idealna za uporabo na večini elektronskih naprav, vključno z mobilnimi telefoni, daljinski upravljalniki, MP3, konzolami, tipkovnicami, kamerami,…
Na voljo v različnih barvah, poslano naključno odvisno od zaloge.

Šifra: A142 Kategorija: Oznaka:
Pošlji vprašanje preko facebook messengerja!