ALU LED reklamna tabla enostranska 100x100cm s tiskom in elektroniko

Šifra: LED100

Zaloga:

Ni na zalogi


230

Ni na zalogi

LED tabla s sprednjo stranjo iz 3mm pleksi stekla ter LED osvetlitvijo je popolna in preverjena oblika oglaševanja. Zahvaljujoč LED osvetlitvi, izgleda odlično tudi ponoči. Primerna je za notranjo in zunanjo uporabo. LED tabla je odporna na vremenske vplive in ne rjavi. Za tisk sprejemamo datoteke, shranjene v vektorski obliki (cdr, pdf, eps, itd.). Preproste projekte oblikujemo brezplačno. 

Dimenzija: 100×100 cm
Tip: enostranska
Okvir: aluminijasti pofili: 10 cm (črna barva)
Sprednji del: pleksi steklo Opal 3mm
Osvetlitev: LED moduli podjetja WAKS 5050 1,2W 8000K
Napajanje: 12V IP67
Tisk: barvni

Možna je tudi izdelava LED reklamne table nestandardnih dimenzij po ceni 230€/m2. Cena vsebuje ALU LED reklamno tablo, LED osvetljavo, LED napajalnik, tisk in dostavo. Nismo DDV zavezanec.

Doplačila:
Barvanje okvirja (RAL K7): +10% cene
Oblikovanje za tisk (osnovno oblikovanje je brezplačno): 15€/h

Cena ne vključuje montaže. 

Dobavni rok je cca. 2 tedna in je odvisen od velikosti table in števila naročil. 

 

 

Šifra: LED100 Kategorija:

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.