Emoji darilni set vzglavnik 32cm, copati za odrasle, dišeča sveča macchiato caramel in obesek za ključ

Šifra: HAPPYSET

Dostopnost:

Na zalogi


23

Na zalogi

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Komplet vsebuje Emoji blazino velikosti 32cm, ki bo navdušila tako odrasle, kot otroke. Blazina ima na hrbtni strani izvezen logotip HappyFace. V kompletu najdete tudi čudovito dišečo svečo v kovinskem lončku z vonjem karamele in macchiata. Prikupni copati s srčki za odrasle bodo poskrbeli, da vas ne bo zeblo v noge v dolgih zimskih nočeh, obesek pa vas bo razvesljeval vedno, ko ga boste pogledali.

Blazina:

Ročno pranje, sušenje v sušilnem stroju.

Material: 100% poliester
Dimenzije: 32 x 32 cm
Barva: rumena
Starost: od 3. leta
Material: 100% poliester
Velikost: 32 x 32 cm

Copati in obesek:

Material: 100% poliester

 

Šifra: HAPPYSET Kategorija:
Teža 0.85 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.