, ,

Nano glass flexible zaščitno steklo 9H za Xiaomi MI 10T Pro

Šifra: A5054

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


Tanko in robustno kaljeno zaščitno steklo za zaščito ekrana vašega telefona.

14.52

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Prožno kaljeno steklo s povečano trdnostjo 9H. Zahvaljujoč sodobni formuli se dobro oprime zaslona in ga ščiti pred poškodbami. Visoka preglednost zagotavlja odlično jasnost slike.

Edinstvena kombinacija kaljenega stekla debeline 0,21 mm in PET filma naredi steklo tako rekoč neopazno in nevidno. Robovi stekla se zaradi velike prilagodljivosti ne poslabšajo ali zlomijo, odličen oprijem (lepilo na celotni površini) pa preprečuje nabiranje prahu in umazanije pod folijo. Visoka preglednost zagotavlja udobje uporabe zaslona in odlično preglednost slike, oleofobni premaz pa preprečuje prstne odtise.

Steklo vključuje elemente, potrebne za namestitev. Po nanosu se steklo popolnoma oprime zaslona in ne pušča zračnih mehurčkov, brezlepilna formula pa olajša odstranjevanje stekla brez sledov.

Robovi stekla so zaobljeni, kar zagotavlja varno uporabo.

Lastnosti:
Material: steklo + PET folija
Debelina: 0,21 mm
Videz: Prozoren po celotni površini

Vključeno:
– kaljeno steklo
– krpa za razmaščevanje zaslona
– krpa za odstranjevanje prahu

Teža 0.05 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.