Kaljeno fleksibilno NANO zaščitno steklo za iPhone 13 Pro Max / 14 Plus

Šifra: M59343

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


9.90

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Nezlomljivo hibridno steklo Flexible. Ima antibakterijsko prevleko Biomaster, ki učinkovito odstranjuje mikroorganizme. Elastična konstrukcija zelo olajša postopek namestitve za povprečnega uporabnika. Pri padcu steklo absorbira vso energijo in se ne razbije ter ščiti tako zaslon kot vaše roke. To je zaradi edinstvene hibridne strukture: kombinacija kaljenega stekla in PET folije naredi steklo hkrati trdo in fleksibilno – lahko ga upognete do 180 stopinj!

Biomaster je protimikrobna snov, ki zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito pred škodljivimi bakterijami in mikrobi. Antibakterijska prevleka sprošča srebrove ione, ki z zaviranjem rasti bakterij zagotavljajo učinkovito zaščito pred večino mikroorganizmov. Certifikat, ki potrjuje antibakterijski premaz, lahko prenesete s kartice izdelka.

Zahvaljujoč visoki preglednosti pomeni, da se kakovost slike po namestitvi ne spremeni. Tanka struktura (samo 0,3 mm!) ne odebeli telefona. Oleofobni premaz zmanjša prstne odtise, ki ne le izgledajo grdo, ampak tudi otežujejo delo s pametnim telefonom.

Steklo, ki se ujema z vašim modelom pametnega telefona
Vsako steklo ima individualno strukturo, prilagojeno izbranemu modelu pametnega telefona. Natančni izrezi omogočajo enostaven dostop do zvočnika, mikrofona ali gumbov, odvisno od dizajna telefona. Pri modelih z bralnikom prstnih odtisov se steklo odlično obnese in zagotavlja nemoteno delovanje.

Montaža stekla je izjemno enostavna – z njo se uspešno spopade povprečen uporabnik. Dodatek PET folije omogoča, da se steklo zlahka upogiba in prilagodi površini zaslona.

PZH certifikat = varnost izdelka za zdravje in okolje

Steklo ima higienski certifikat, kar pomeni, da ste lahko prepričani, da je izdelek, ki ga uporabljate, popolnoma varen ne samo za vaše zdravje, temveč tudi za okolje. Certifikat je na voljo za prenos na kartici izdelka.

Lastnosti:
Material: 9H kaljeno steklo + PET folija
Pokritost zaslona: pokriva celoten zaslon
Debelina: 0,30 mm
Videz: prozoren
Oleofobni premaz: da
Certifikati: Biomaster, PZH

V kompletu:

– hibridno steklo
– mokra krpa
– suha krpa
– protiprašne nalepke
– krpa s plastjo Nano Coating

Šifra: M59343 Kategorija:
Teža 0.03 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.