Univerzalna bluetooth slušalka za prostoročno telefoniranje HOCO bela

Šifra: A3258

Dostopnost:

Ni na zalogi


14.16

Ni na zalogi

Slušalka HOCO Dazzling Bluetooth omogoča enostavno telefoniranje in brezžično poslušanje glasbe. 

Zasnovana z izjemno skrbnostjo zagotavlja odlično kakovost zvoka, tehnologija Bluetooth V4.1 zagotavlja hiter prenos zvoka ter profil A2DP visoko kakovostno porazdelitev zvoka. HFP vam omogoča nadzor nad glasnostjo, preklopom skladb, sprejemanje in končanje klicev. 

Zagotavlja 3 ure in pol nenehnega pogovora ali poslušanja glasbe ter 90 ur pripravljenosti. Slušalka je opremljena z indikatorjem ravni baterije. Čas polnjenja baterije je 2 uri. 

Specifikacija :

Bluetooth specifikacija: Bluetooth V4.2 JL 
Podpira: A2DP; AVRCP; HSP; HFP 
Območje oddajanja: 10 metrov 
Polnilna napetost: DC5V; čas polnjenja: približno 2 uri; čas pogovora ali poslušanja glasbe: 3,5 ure; Čas pripravljenosti: 90 ur ali več 
Kapaciteta akumulatorja: 80mAh 
Velikost zvočnika: 14 mm 
Teža: 21 g

Šifra: A3258 Kategorija: Oznaka:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.