Bluetooth slušalka za prostoročno telefoniranje REMAX bela

Šifra: A4203

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


17.85

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Moderna bluetooth slušalka Remax je udobna in uporabna rešitev ter zagotavlja lažje in udobne klice med vožnjo avtomobila. Celotna konstrukcija je narejena iz trpežnih materialov – aluminija in ABS plastike, ki zagotavljajo udobje uporabe. Slušalka je opremljena z zvočnikom, ki zmanjšuje hrup, predvajalnikom glasbe, HD mikrofon in gumbom za vklop / sprejem klica. Slušalka je združljiva s pametnimi telefoni s sistemoma Android in iOS. Slušalka poleg tega deluje z dvema napravama hkrati. Set vključuje kabel microUSB in posebno držalo.

Bluetooth: V.4.1
Doseg Bluetooth: cca. 10m
Čas pogovorov: ok. 5h
Čas polnjenja: ca. 2h
Čas pripravljenosti: ca. 55h
Frekvenca: 2,4 GHz
Velikost: 5,1 x 1,5 x 1 cm
Teža: 134 g
Združljivost: Android / iOS
Barva: bela

Šifra: A4203 Kategorija: Oznaka:
Teža 0.09 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

MIKLAVŽEV popust! 10% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 6.12.! Koda: miklavz10
+ +