,

Bluetooth FM oddajnik / transmitter RGB za prostoročno telefoniranje

Šifra: LXTR226

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


27.05

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Zahvaljujoč tej napravi lahko uporabnik uživa v svoji najljubši glasbi na vsakem, tudi najkrajšem potovanju. Oddajnik zagotavlja odlično kakovost zvoka. Visokokakovostna izdelava in široka funkcionalnost omogočata, da izdelek zadovolji potrebe tudi najzahtevnejših uporabnikov.

Vgrajena funkcija za krepitev nizkih tonov bo vaše skladbe obogatila z novim, bolj vznemirljivim zvokom. Oddajnik, ko je priključen na vtičnico za vžigalnik, lahko prepozna in prikaže napetost baterije.

Posebnost naprave je funkcionalna osvetlitev ozadja. Uporabnik lahko izbere eno od štirih barv osvetlitve ozadja (zelena, modra, bela ali rdeča), odvisno od svojega okusa in potreb. Osvetlitev ozadja ima tudi večbarvni način med predvajanjem glasbe.

Oddajnik je opremljen z Bluetooth modulom JL različice 5.0, ki omogoča brezžično pretakanje glasbe in klicev. Nov standard povezljivosti bo zadovoljil vse, tudi najzahtevnejše uporabnike. Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu ima uporabnik na voljo prostoročni način. Na klice lahko odgovorite neposredno prek oddajnika s posebnim gumbom.

Vgrajena reža za kartico microSD s priključkom USB vam omogoča predvajanje vaših najljubših skladb neposredno iz podatkovnih nosilcev. Oba priključka USB bosta omogočila tudi polnjenje do dveh mobilnih naprav hkrati, funkcionalnost je neprecenljiva pri uporabi namenske avtomobilske navigacije. Eden od priključkov USB je tudi vtičnica USB QC 3.0, ki omogoča zelo hitro polnjenje združljive naprave.

Bluetooth: da, JL različica 5.0
Podprti protokoli: Bluetooth AVRCP, HFP, A2DP
Funkcija za krepitev nizkih tonov: da
Frekvenčno območje: 87,5 – 108,0 MHz
Stabilnost frekvence: +/- 10 ppm
Napajalna napetost: 12 V / 24 V
Podprti glasbeni formati: MP3, WAV, APE, FLAC
Največja podprta zmogljivost: 64 GB USB / MicroSD pomnilnik
Priključki: USB 5 V / 2,4 A USB QC 3.0 (skupaj 30 W)
Reža za kartico MicroSD
Dimenzije zaslona: 8 x 20 mm
Barva: črna
Dimenzije naprave: 83,6 x 48,5 x 45,6 mm
Teža: 45,5 g
Material: ABS

Šifra: LXTR226 Kategoriji: ,
Teža 0.12 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.