,

Bluetooth 5.1 oddajnik / transmitter za prostoročno telefoniranje

Šifra: SATR11

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


23.99

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

AUX oddajnik s funkcijo prostoročnega telefoniranja je večnamenska naprava, opremljena z Bluetooth 5.1, ki omogoča brezžično stereo predvajanje glasbe v odlični kakovosti. Kombinacija prostoročne funkcije z mikrofonom visokega razreda zagotavlja najboljšo kakovost med klici. Oddajnik je dodatno opremljen s funkcijo Bass Boos ter podporo za storitve Google Assistant in Siri. Naprava se poveže z avtoradijem preko AUX vhoda.

Različica Bluetooth: 5.1
Podprti protokoli Bluetooth: AVRCP, HFP, A2DP
Združljivost: naprave, opremljene z vhodom AUX
Napajanje: 5V preko USB priključka
Dolžina: 1,2m
Pritrditev: velcro
Glasovni nadzor: podpora za pomočnike Google, Siri
Funkcijske tipke omogočajo: predvajanje/pavza, odgovor/zavrnitev/klic zadnje klicane številke, aktiviranje glasovnega nadzora, povečanje/zmanjšanje glasnosti, izbira naslednje/prejšnje skladbe
Funkcija za zmanjšanje hrupa med klicem
Funkcija za krepitev nizkih tonov
Konektorji: jack 3,5 mm, USB
Vrsta povezave: AUX, Bluetooth
Barva: črna

Šifra: SATR11 Kategoriji: ,
Teža 0.12 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.