Prenosna baterija – powerbank 20000mAh LCD 3xUSB moder

Šifra: LXPB20N

Dostopnost:

Ni na zalogi


20.68

Ni na zalogi

Priročna baterija z modrim ohišjem in zanimivim prepletenim vzorcem. Kapaciteta akumulatorja 20000 mAh pomeni, da lahko s to baterijo polnite telefon večkrat in vam čez dan ne bo treba skrbeti za raven baterije. Kar 3 izhodi USB omogočajo polnjenje 3 naprav hkrati, na primer telefon z dodatki, kot so slušalke ali pametna ura. Powerbank ima vgrajeno LED svetilko, ki je lahko v neprecenljivo pomoč. Naprava ima svetel in čitljiv zaslon, ki omogoča brezhibno branje stanja baterije. Powerbank je izdelan iz zelo trpežnih in trdnih materialov, ki dajejo napravi visoko vzdržljivost. Sodoben in eleganten dizajn ohišja omogoča, da je powerbank v vaših rokah videti zelo elegantno.

Modra barva
Kapaciteta: 20000mAh
Prikaz stanja baterije: Da
Število priključkov: 3xUSB
Vgrajena LED: Da
Dimenzije: 145 x 63 x 23 mm

Šifra: LXPB20N Kategorija:
Teža 0.45 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.