Prenosna baterija power bank 20000 mAh LCD 3 x USB bel

Šifra: LXPB20B

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


23.89

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Prostoren in priročen powerbank bele barve. Zmogljivost baterije 20000 mAh pomeni, da lahko s tem powerbankom svoj telefon večkrat napolnite in vam ne bo treba skrbeti za nivo baterije čez dan. Kar 3 USB izhodi omogočajo polnjenje 3 naprav hkrati, na primer slušalk ali pametne ure. Powerbank ima vgrajeno LED svetilko, ki je lahko neprecenljiva pomoč v nepričakovanih situacijah. Naprava ima svetel in čitljiv zaslon, ki omogoča brezhibno branje stanja baterije.

Powerbank je izdelan iz zelo trpežnih in močnih materialov, ki dajejo napravi visoko vzdržljivost. Zaradi imitacije motiva usnja je powerbank v vaši roki videti zelo eleganten.

Bela barva
Kapaciteta: 20000 mAh
Zaslon: da
Število priključkov: 3 x USB
Vgrajena LED: da
Dimenzije: 145 x 63 x 23 mm

Šifra: LXPB20B Kategorija:
Teža 0.45 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.