Stenski polnilnik 4xUSB 3.5A + USB kabel 3v1 microUSB, Lightning in USB-C

Šifra: M19908

Zaloga:

Ni na zalogi


11.19

Ni na zalogi

4 USB VTIČNICE – polnilec je zasnovan za istočasno polnjenje iz 4 USB vtičnic. Oranžna vrata USB omogočajo izjemno hitro polnjenje Quick Charge 3.0, druga vrata pa delujejo pri 3,1 A. Zahvaljujoč tej napravi ne boste samo prihranili prostora v vtičnici, temveč boste hkrati polnili več naprav. Stenski polnilec s tehnologijo hitrega polnjenja lahko uporabljate tudi z napravami, ki ne podpirajo hitrega polnjenja – brez bojazni, da bi poškodovali baterijo. Po priključitvi polnilnika na električno omrežje pod USB vhodi zasveti modra LED. Poleg tega ima polnilec polnilni kabel s 3 konci. Polnilec ima priključke microUSB, Lightning in USB-C. Istočasno polnjenje telefona, iPada ali Bluetooth zvočnika ne bo več problem. V kompletu imate vedno pravi polnilec.
FUNKCIJA PAMETNO IN HITRO POLNJENJE 3.0 – polnilec ima uporabno pametno funkcijo, ki avtomatsko prilagaja napetost napravi, ki se polni. Zahvaljujoč vgrajeni zaščiti hitro polnjenje deluje tako, da se naprava najprej polni pri visoki hitrosti. Kasneje (ko je baterija napolnjena vsaj do polovice svoje kapacitete) polnilec samodejno zniža polnilno napetost.

Specifikacije:

Material: baker / PVC / najlon
Barva: črna
USB 3.0
Frekvenca: 50-60Hz
Napetost: 100V – 240V
Izhodni tok: 3,5A
Primerno: za iOS in android
Priključki: microUSB, Lightning in USB-C
Dolžina kabla: 115 cm
Dimenzije: 5 x 8,5 x 3 cm
Teža: 0,084 kg
Teža v paketu: 0,100 kg

Vključeno: polnilec, polnilni in podatkovni kabel

Šifra: M19908 Kategorija:
Teža 0.10 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.