Hiter stenski USB-C polnilnik 20W Power Delivery

Šifra: MY6623K

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


15

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ta polnilnik USB pretvori električno energijo DC 220~240V v DC 5V-12V in bo zagotovo vaš najboljši sopotnik. Združljiv s protokolom PD (Power Delivery), ki je tehnologija ultra hitrega polnjenja ter zagotavlja hitrost polnjenja do 4-krat hitreje od tradicionalne tehnologije.

Vhodna napetost: AC 220~240V 50/60HZ
Izhodna napetost: DC5V-12V
Izhodna napetost USB-C: največ 5 V 3 A / 9 V 2 A / 12 V 1,65 A
Pametni izhod: največja moč 20 W

Šifra: MY6623K Kategorija:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +