Kratkovalovni radio motorola t42 paket 3 kosov

Šifra: LXT42/3

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


78.65

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Motorola Talkbout T42 je radio idealen bo za zabavo, službo, nakupovalne izlete, bivanje na plaži ali odhod v gozd, kar omogoča nenehne stike, na primer med starši z otroki brez dodatnih stroškov!

Motorola T42 je majhna, a izjemno praktična naprava, ki pa je hkrati zelo enostavna za uporabo. Zahvaljujoč svoji majhnosti walkie-talkie varno leži v roki, kar pomeni, da ga lahko prosto uporabljajo tudi najmlajši družinski člani. Vse pomembne informacije daje berljiv LCD zaslon, opisani gumbi in intuitivne ikone pa poskrbijo, da je delovanje naprave v čisto zadovoljstvo in ne bo povzročalo težav.

Radio Motorola je kombinacija sloga, udobja in trajnosti. Harmonična barvna sestava je vpadljiva, ohišje iz trdnih materialov pa zagotavlja, da bo naprava preživela celo več kot en padec. Ne glede na vaše dejavnosti vam bo radio omogočil, da premagate lastne meje, hkrati pa ostanete v stalnem stiku.

Za delovanje radia so potrebne le 3 baterije AAA. Ta rešitev je izredno priročna, saj vam ni treba dolgo časa polniti baterij – samo rezervne baterije vzemite s seboj in skrb za izpraznjeno baterijo bo za vedno izginila! Naprava ima tudi indikator napolnjenosti baterije, tako da boste vedeli, kdaj zamenjati baterije.

Za radio ni potrebna licenca, saj uporablja brezplačen radijski frekvenčni pas PMR 446. Uporablja se lahko v skoraj vseh evropskih državah, zato je kot nalašč za potovanje v notranjost celine. Naprava podpira 16 kanalov in ima največji doseg približno 4 km (* odvisno od terena in okoljskih razmer).

Proizvajalec: Motorola
Pas: PMR446 (licenca ni potrebna)
Do 4 km dosega (odvisno od terena in pogojev)
Brez stroškov klica
Število kanalov: 16
LCD zaslon z osvetlitvijo ozadja: Da
Kazalnik napolnjenosti baterije: Da
Objemka za pas in pritrdilna zanka: Da
Zvoki tipkovnice: Da
Enostavno seznanjanje in skupinski klici: Da
Način skeniranja / poslušanja: Da
Nalepke za personalizacijo: Da
Zaklepanje tipkovnice: Da
Potrditev pošiljanja / prejemanja: Da
Moč oddajnika: Tx 500 mW
12,5 kHz frekvenčni pas
Teža: 79 g (brez baterij)
Mere: 4,8 x 13,6 x 2,7 cm
Napajanje: 3x alkalne baterije AAA
Življenjska doba baterije: do približno 18 ur (za alkalne baterije)
Barva: zelena, oranžna, modra

Šifra: LXT42/3 Kategorija:
Teža 0.44 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.