USB-C kabel tekstilni 3m bel

Šifra: P67976

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


7.56

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Univerzalni kabel za polnjenje in sinhronizacijo podatkov. Primeren za večino naprav na trgu, kot so Samsung, Huawei, Xiaomi,…

Narejen iz kombinacije materiala pletenice in PVC-ja, kabel zagotavlja odpornost na upogibanje in preprečuje zapletanje, kar povečuje udobje uporabe.

Univerzalen: zasnovan za polnjenje naprav in sinhronizacijo podatkov.

Optimalna dolžina kabla zagotavlja udobje uporabe pametnega telefona med polnjenjem.

Izdelek podpira Huawei Super Charge, hitro polnjenje Samsung Quick Charge in omogoča takojšnje polnjenje naprav Android Quick Charge.

Specifikacija:
Dolžina: 3 m
Vrsta vtiča: USB C in USB A
Funkcija: polnjenje in sinhronizacija
Združljivost: Samsung, Huawei, Xiaomi in tako naprej

Šifra: P67976 Kategorija:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.