Univerzalni polnilni kabel 3v1 micro USB + USB-C + lighting 100cm bel

Šifra: BC078

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


5.76

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Izdelek je zasnovan za dolgotrajno uporabo, konektorji pa vzdržijo vsakodnevno uporabo. 3v1 polnilni in podatkovni kabel iz PVC-ja z zunanjim pokrovom zmanjšuje motnje ter omogoča hkratno polnjenje do 3 naprav s priključki USB-C, lighting in micro USB. Izdelek je izdelan z bakreno notranjo žico za hiter prenos podatkov in odlično napajanje.

Tok: 2,4 A
Dolžina: 1 meter
Material: TPE
Material spoja: PVC
Polnjenje: da
Pprenos podatkov: da
Ojačitev reže za daljšo življenjsko dobo
Žično jedro: 110 baker brez kisika

Šifra: BC078 Kategorija:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

MIKLAVŽEV popust! 10% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 6.12.! Koda: miklavz10
+ +