Micro USB kabel tekstilni 3m bel

Šifra: A5050

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


7.90

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Univerzalni kabel za polnjenje in sinhronizacijo podatkov, namenjen napravam s priključkom Micro USB.

Kakovostni sestavni deli: trpežna vlakna in PVC, zagotavljajo odpornost na poškodbe in preprečujejo upogibanje kabla, zagotavljajo varnost uporabe in dolgo življenjsko dobo izdelka.

Optimalna dolžina kabla 3 m zagotavlja udobje uporabe pametnega telefona med polnjenjem, ne da bi omejevala premike.

Široka združljivost: Kabel je združljiv z večino naprav na trgu in je primeren za Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo itd.

Univerzalno: izdelek vam omogoča polnjenje naprav in sinhronizacijo podatkov.

Specifikacija:
Izhod: 5V 2.1A
Dolžina: 3m

Šifra: A5050 Kategorija:
Teža 0.10 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.