Adapter iz USB v USB-C

Šifra: KSC530

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


4.41

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

USB-C – USB 2.0 mini adapter je izviren izdelek kompaktnih dimenzij in elegantnega dizajna. Omogoča polnjenje in sinhronizacijo podatkov, adapter se priključi na naprave z USB 2.0 vhodom in omogoča povezavo z drugimi napravami s kablom USB-C Type C (ni priložen). Ta rešitev omogoča uporabo drugih uporabnih naprav, ki delujejo preko USB-C povezave, kot so Power Bank, Selfie Stick, Polnilniki.

Specifikacije:
Črna barva
Material: aluminijeva zlitina
Velikost izdelka: 15 x 6,8 x 24 mm
Teža izdelka: 3,9 g
Protokol: USB2.0
Funkcije: podpora za prenos podatkov, polnjenje
Konektor: USB-A (moški) na USB-C (ženski)
Majhen in prenosen, plug and play

Šifra: KSC530 Kategorija:
Teža 0.04 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.