UV naprava za sterilizacijo mobilnega telefona in brezžično polnjenje + powerbank 5000 mAh

Šifra: 010847

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


14.33

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ta hitra in učinkovita naprava združuje lastnosti polnilnika in sterilizatorja. Opremljen je s kar 4 UV žarnicami , ki se učinkovito borijo proti vsem bakterijam in so varne za človeško telo . Poleg tega se lahko sterilizator uporablja kot indukcijski ali kabelski polnilnik (USB kabel je priložen). Naprava ima vgrajeno polnilno baterijo s kapaciteto do 5000 mAh. Odlično bo deloval kot napajalnik med potovanjem ali ko v hiši ni elektrike. Zahvaljujoč svoji visoki zmogljivosti vam bo polnilnik zagotovo služil tudi na daljšem potovanju. Sterilizator z lahkoto razkuži tudi majhne predmete, kot so kreditne kartice, denar, ključi, nakit, ura ali maska. Napravi je priložen kabel  microUSB kabel, ki ustreza večini telefonov, ki so na voljo na trgu.

Barva: črna
Material: plastika
Zmogljivost baterije: 5000 mAh
Dimenzije (dolžina/širina/višina): 21x14cm
Dimenzije prostora za telefon (dolžina / širina / višina): 16x8x1cm
Teža: 0,35 kg

Šifra: 010847 Kategorija:
Teža 0.45 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.