Set bungee vrvic 4x60cm

Šifra: 55768C

Dostopnost:

Na zalogi


2.32

Na zalogi

Dostava: 3,90€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Komplet bungee vrvic je primeren za pritrditev tovora na svoje mesto. 

Pozor! Ne uporabljajte vrvic za dvigovanje! Pri izvleku pazite na obremenitev kabla! Pri pritrditvi bodite previdni, da se izognete morebitnim poškodbam, ki jih povzroči udarni kabel. Ne uporabljajte robov vrvic, da zavarujete predmete, saj jih izdelek lahko poškoduje. Pred uporabo preverite celovitost sklopa bungee vrvice.

Močne kovinske kljuke
Velika razširljivost
Trpežna prevleka

Dolžina: 60 cm
Material: 80% guma, 20% lateks
Nosilnost: max. 6 kg
Razširljivost: 50%
Barva: rdeča, modra, rumena, zelena
Vsebina paketa: 4 bungee vrvice

Šifra: 55768C Kategorija:
Teža0.15 kg
BAR koda

5055610825708

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 3,9 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.