Selfie palica / selfie stick za pametne telefone

Šifra: LXK071

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


3.92

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kompakten monopod, ki je kot nalašč za sebke, pa tudi za posnetke na dolge razdalje in višje perspektive. Izdelek ima ojačano, stabilno strukturo, ki zagotavlja ostre fotografije in je odlična podpora za pametni telefon in fotoaparate. Monopod je opremljen z gumijastim ročajem, ki preprečuje zdrs in padec iz roke.

Poleg tega sta velikost in kompaktnost izdelka njegova velika prednost. Monopod je opremljen s kablom z vtičem Jack 3,5 mm, zaradi česar je naprava združljiva s skoraj vsemi pametnimi telefoni. Monopod je artikel, ki mora biti vključen v opremo vsakega ljubitelja fotografije. Nepogrešljiv med potovanji, pri skupinskem fotografiranju in samofotografiranju, tako imenovanih selfijih.

Prednosti:

– Močan oprijem – monopod je opremljen z močnim držalom za telefon, zahvaljujoč kateremu je pametni telefon varnejši
– Univerzalni dizajn – zahvaljujoč svoji univerzalni zasnovi je monopod združljiv s številnimi modeli pametnih telefonov. Držalo ponuja možnost prilagajanja, kar olajša prilagajanje določenemu modelu pametnega telefona.
– Enostavna namestitev telefona – zaradi raztegljivega držala monopod omogoča izjemno enostavno in hitro namestitev pametnega telefona
– Odlična izdelava

Če stativ ne deluje pravilno, prenesite aplikacijo “Camera 360” (Android) ali iPhone iOS nad 5.01 (iPhone) iz trgovine Play ali apple iStore.

Obremenitev: max. 500 g
Dolžina ogrodja: 155 – 740 mm
Material: jeklo + silikon
Neto teža: 118 g
Podprti sistemi: Android / iOS

Šifra: LXK071 Kategorija:
Teža 0.12 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.