Žični vokalni dinamični mikrofon 6,3mm 2m črn

Šifra: MS471K

Dostopnost:

Na zalogi


6.83

Na zalogi

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ali radi pojete s prijatelji? Odlično! Ta mikrofon bo izpolnil vaša pričakovanja in bo kot nalašč za domače karaoke. Njegov lahek, sodoben dizajn zagotavlja topel in jasen vokalni zvok, ki prinaša veliko veselja ne le vam, ampak tudi vašim prijateljem. Mikrofon ima 2m kabel.

Zelo enostaven za uporabo – samo priključite mikrofon na stereo opremo s priloženim 6,35 mm priključnim kablom in zabava se lahko prične!. Mikrofon ima stikalo za vklop/izklop.

Mikrofon je solidno in estetsko izdelan s pozornostjo na vse podrobnosti.

2 metra dolg kabel, ki je vključen v komplet, bo omogočil udobno uporabo.

Specifikacij:

Priključek: 6,35 mm jack
Pretvornik: dinamičen
Frekvenčni odziv: 120Hz – 12000Hz
Občutljivost: -60dB ± 3dB
Usmerjenost: kardioidna
Impedanca: 600 Ohmov ± 5 %
Material: ABS
Dolžina kabla: 2000 mm ± 50 mm

Šifra: MS471K Kategorija:

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.