LED svetilka za na monitor 44cm RGB + CCT 2700K – 7500K

Šifra: SALB01

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


52

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

LED svetilka za monitor je funkcionalna in elegantna svetilka, ki se namesti na monitor in se napaja preko USB priključka. Magnetno držalo omogoča hitro in nemoteno sestavljanje, dodatna nalepka pa ščiti pred padcem. Svetilka omogoča upravljanje na dotik in nastavitev barvne temperature svetlobe. Poleg tega ima RGB trak, ki omogoča izbiro med 7 statičnimi barvami in 8 dinamičnimi učinki ter osvetlitev površine za monitorjem. Je idealna rešitev za ljudi, ki jim je pomembno udobno delo za računalnikom in želijo zmanjšati obremenitev oči.

Montaža na monitor
Svetilka e zasnovana tako, da je montaža hitra in enostavna. S pomočjo magnetnega držala lahko svetilko v nekaj trenutkih namestite na monitor, dodatna zaščita v obliki nalepke pa bo zaščitila pred neželenimi padci. Zahvaljujoč temu boste ohranili red in prihranili prostor na mizi, ki bi ga običajno zasedel podstavek klasične stoječe svetilke.

Upravljanje na dotik

Načine osvetlitve svetilke lahko upravljate z dvema ploščama na dotik, ki se nahajata na obeh koncih naprave. Ena je odgovorna za osvetlitev mizee, druga pa za RGB učinke, ki osvetljujejo površino za monitorjem.

Topla in hladna svetloba.

Možnost spreminjanja barve svetlobe je zelo pomembna pri opravljanju različnih nalog, zato svetilka omogoča prilagajanje barvne temperature v območju 2700K-6500K, omogoča pa tudi spreminjanje svetlosti. Bela barva bo popolna, ko se boste morali osredotočiti med delom, toplejša pa vam bo omogočila sprostitev ob večerni igri.

Osem dinamičnih učinkov RGB
RGB osvetlitev je dodatna prednost svetilke, saj omogoča nastavitev 7 statičnih barv in 8 dinamičnih učinkov. Iz tega razloga lahko izberete preliv ali mavrični učinek, ki je znan in priljubljen v igralnem okolju. RGB osvetlitev bo popestrila videz oazdja monitorja in dodala nepozabna doživetja ob gledanju filmov ali igranju vaših najljubših iger.

Prijazna do oči
Zasnova svetilke vam omogoča, da osvetlite površino stojala pod ozkim kotom, ne da bi odbili svetlobo od monitorja, poleg tega pa ne zaslepi uporabnika. To odpravlja problem obremenitve oči in vam omogoča daljše in učinkovitejše delo ali igro.

Dolžina 44 cm

Svetilka je dolga 44 cm. Zato bo popolna tako za manjše 24-palčne monitorje kot tudi za 32-palčne zaslone. Poleg tega je svetilka odlična za monitorje z debelino najmanj 1,5 cm.

USB povezava

Napajanje poteka preko kabla z USB-A priključkom. Lahko jo priključite na vrata USB na vašem računalniku ali na stenski polnilnik. Poleg tega ima svetilka vgrajen pomnilnik, tako da se po ponovnem vklopu vrne na predhodno izbrane nastavitve.

Specifikacije:
Vhodna napetost: 5V ⎓ 2A
Nazivna moč: 7,5 W
LED svetlobni vir: 2835 LED
Število LED: 94
Barvna temperatura: 2700 – 7500K
Delovna temperatura: -10°C ~ 45°C
Dimenzije: 440 x Φ22 mm
CRI: >85
Material: aluminij, plastika

Šifra: SALB01 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +