Ergonomska podloga za računalniško miško gel modra

Šifra: PD424BL

Dostopnost:

Na zalogi


6.63

Na zalogi

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Podloga za miško je zasnovana za vse vrste mišk, vključno z optičnimi, bluetooth laserskimi in krogličnimi miškimi. Podloga ima ergonomsko obliko ter naslon za zapestje in je prekrita s prijetnim materialom na dotik.

Podpora zapestje je napolnjena z gelom, ki zmanjšuje pritisk in preprečuje bolečine v zapestju. Nežno ukrivljena oblika pomaga ohranjati naravno držo rok.

Podloga ima tudi gumijasto podlago, ki preprečuje zdrs podloge za miško med delom ali igranjem. Izdelek je na voljo v modri barvi.

Dimenzije: 23x19x1,5 cm

Šifra: PD424BL Kategorija:

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.