Aerosolna bomba za čiščenje klimatske naprave in čiščenje kabine – biocidna – 100 ml

Availability:

Na zalogi (dobava 1-2 dni)


8.50

Na zalogi (dobava 1-2 dni)

Zelo učinkovito univerzalno čistilno pršilo, ki čisti zrak in klimatske naprave pred različnimi bakterijami, glivami ter naredi dolgotrajen svež vonj v okolju. Idealno za čiščenje notranjosti klimatske naprave avtomobila, kot tudi za enakomerno distribucijo (z uporabo ventilatorja) puhala klimatske naprave, za domove, pisarne, letala, javne površine. Visoko učinkovito biocidno razkužilo na osnovi alkohola s citrusovim oljem. Ta izdelek ima tudi certifikat KERMI po ISO 17025 in ga je odobril Nacionalni inštitut za kemijsko varnost.

Uporaba v vozilu: Če v vozilu uporabljate čistilno bombo, sprednji sedeže potegnite popolnoma naprej. Prepričajte se, da so okna zaprta! Nato plastenko postavite na zadnjo stran sedežev na gumijasto preprogo. Vklopite klimatsko napravo in jo nastavite na največjo hitrost ter notranje kroženje zraka.

Uporaba v zaprtih prostorih: Če želite čistilo uporabiti v stanovanju, hiši, hotelu, restavraciji, skupnem prostoru, postavite dozo ćim višje na sredino sobe, vendar vsaj 1 m od stropa. Pohištvo pod dozo ali blizu nje je treba prekriti z listi ali papirjem, da se prepreči naključna škoda, ki bi jo lahko povzročili padajoči delci. Klimatsko napravo in / ali ventilator v sobi postavite na maksimalen položaj in pritisnite na vrh šobe. Celotna vsebina se nato samodejno odzrači!

Pazite, da med delovanjem izdelka le-tega ne vdihnete, med čiščenjem ostanite v drugi sobi! Sobna vrata zaprite za največji učinek čiščenja! Izpustitev vsebine traja cca. 5 minut, nato počakajte 15 minut in sobo temeljito prezračite!

Hiter baktericidni učinek
Avtomatski ventil
Enostaven za uporabo

Prostornina: 100 ml
Velikost steklenice: 133 x Ø42 mm
Vsebina: denaturirani alkohol, Empigen BAC50, pogonsko gorivo: propan, butan, izobutan

Šifra: 17216B
Pošlji vprašanje preko facebook messengerja!