Varnostna kamera, slepa realističen videz

Šifra: LXKAM11

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


14.24

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Slepa kamera, ki je skoraj ni mogoče ločiti od prave nadzorne kamere. Kamera je opremljena z rdečo LED diodo za »snemanje«, imitacijo IR diod in zelo realistično ohišje. Zaradi realnosti te naprave se počutite, kot da ste v stiku s profesionalno opremo za nadzor.

Za izdelavo te naprave je značilna najvišja kakovost uporabljenih materialov, pozornost do detajlov ter skrbnost in natančnost izdelave. Nameščene na višini 2 metra, je ni mogoče ločiti od prave kamere, utripajoča LED pa daje napravi realnost in pristnost.

Zaradi velikosti in estetske zasnove je kamera popolna kot lažna zunanja kamera, tako za industrijo kot za zasebne uporabnike.

Nastavljiv ročaj vam omogoča priročno prilagajanje kota kamere, da ji zagotovite še večji realizem.

Lažna kamera je zavajajoče podobna pravi profesionalni nadzorni napravi. S standardno namestitvijo jo je izredno težko ločiti od prave, utripajoča LED in možnost natančnega nastavljanja kota pa zagotavljata učinkovito odvračanje vsakega vsiljivca.

Kaj je lažna kamera in čemu služi?

Lažne kamere so preventivne naprave, ki se uporabljajo za odvračanje vsiljivcev in potencialnih tatov. Lažne kamere so videti kot prave kamere, vendar ne omogočajo prenosa slike.

Tam, kjer je postavitev zaprtega CCTV sistema nedonosna, so navidezne kamere odlična rešitev (raziskave kažejo, da lahko že sama prisotnost kamere učinkovito odvrača tatove).

Slepe kamere, opremljene z rdečo LED diodo so učinkovite pri preganjanju nepridipravov iz bližine vaše hiše ali poslovnega prostora (zahvaljujoč diodi je kamera bolj vidna, zlasti ponoči, v kleteh, garažah, skladiščih itd.).

Lažne kamere so odličen dodatek obstoječemu videonadzornemu sistemu z zaprtim krogom, saj bistveno povečajo njegovo učinkovitost.

Najkakovostnejši materiali in natančnost izdelave zagotavljajo dolgo, brezhibno življenjsko dobo naprave in visok realizem, kar pomeni učinkovitost in zadovoljstvo uporabnikov. Zaradi vseh teh prednosti je ta naprava resnično vredna pozornosti in priporočljiva vsem, tudi najzahtevnejšim uporabnikom.

 

Črna barva
Napajanje: 2 x AA
Vodoodporna: DA
LED rdeča, utripajoča
Nastavljiv ročaj: DA
Premer: 75 mm
Skupna dolžina: 23 cm
Skupna višina: 21 cm

Šifra: LXKAM11 Kategorija: Oznaka:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.