Mini FULL HD varnostna kamera s senzorjem gibanja z polnilno baterijo

Šifra: A3658

Dostopnost:

Ni na zalogi


25.29

Ni na zalogi

Mini varnostna kamera z zaznavanjem gibanja, ki snema sliko v Full HD resoluciji 1920×1080 z zvokom. Kamero je mogoče namestiti na katerokoli mesto po vaši izbiri. Delovanje je zelo preprosto, saj lahko kamero upravljate samo z uporabo gumbov, vgrajenih v kamero. Če želite na fotoaparat priključiti stalno napajanje, lahko to storite s priloženim kablom USB. Kamera je idealna za pisarne, tovarne, skladišča, delavnice itd. Dodatna prednost te majhne kamere z dimenzijami le 23 mm x 23 mm x 22 mm je nedvomno zaznavanje gibanja, saj lahko začne snemati samo, ko zazna gibanje, posnetki pa bodo shranjeni na pomnilniški kartici do 32 GB (Micro SD kartica ni vključena).

Komplet vključuje:
1x kamera,
1x pritrdilna sponka,
1x USB in AV kabel,
slovenska navodila za uporabo.

Specifikacije:
Zaznavanje gibanja: 6x IR dioda, tako da kamera “vidi” ponoči
Vgrajen mikrofon: DA
Možnost priključitve konstantnega napajanja: DA
Resolucija: FULL HD 1920×1080 in HD 1280×720
Ločljivost slike: 4032×3024 px 30 slik na sekundo
Vidni kot: 140 stopinj
Dimenzije: 23x23x22 mm
Reža za pomnilniško kartico: Da,
Micro SD (do 32 gb)
Barva kamere: črna

Šifra: A3658 Kategorija:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.