Digitalna vremenska postaja z zunanjim brezžičnim senzorjem USB napajanje

Šifra: BW2070

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


35.79

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ta vremenska postaja s funkcijo budilke je idealna izbira za merjenje notranje in zunanje temperature in vlažnosti. Na voljo je v beli barvi, ki daje sodoben in eleganten videz vsakemu okolju. Naprava ima velik digitalni zaslon, na katerem se enostavno odčitajo izmerjene vrednosti. Na dotik občutljiv vmesnik pa omogoča priročno preklapljanje med merilnimi vrednostmi in nastavitvami. Na napravi lahko nastavite budilko in uporabite tudi dremež.

Poleg baterijskega napajanja ima notranja enota tudi USB kabel, ki zagotavlja potrebno napajanje, na primer pri neposredni povezavi z računalnikom ali power bankom, lahko pa se uporablja tudi z napajalnikom (ni del paketa). Če vam je ljubše delovanje na baterije, jo lahko postavite kamor koli brez kablov in tako nadzirate temperaturo in vlažnost katerega koli notranjega prostora.

Zunanjo enoto napajajo baterije AAA, ki zagotavljajo vzdržljivo in dolgo življenjsko dobo. Med obema enotama je vzpostavljena brezžična povezava, tako da lahko na notranjem zaslonu hkrati vidite tako notranje kot zunanje podatke. Naprava ne meri samo temperature, ampak tudi vlažnost, tako na notranji kot zunanji enoti.

Baterijski ali USB način napajanja
Velik zaslon
Lahko berljivi grafični elementi
4 površine na dotik
Merjenje notranje/zunanje temperature in vlažnosti
Točen prikaz ure in datuma
Prikaz ravni udobja
Funkcija alarma z dremežem
Diskretna bela barva
Obešalnik
Povratne informacije na dotik z zvokom

Vir napajanja: Notranja enota: 5 V DC USB-A ali 2 x 1,5 V AAA bateriji (nista vključeni)
Zunanja enota: 2 x 1,5 V AAA baterija (nista priloženi)
Prikaz datuma in ure: da, 12-24 ur
Funkcija alarma z dremežem: da
Velikost zaslona: 4,95″ – 12,5 cm
Zaslon: Segmentni zaslon z osvetlitvijo ozadja
Prikaz zunanje in notranje temperature in vlažnosti: Da
Število zunanjih enot: 3 kos, različni kanali
DC – USB dolžina kabla: 100 cm
Barva kabla: bela
Barva: bela
Obešalnik: da
Zaščita: Notranja: IP20
Zunanji: IP20
Teža: notranja enota (brez baterije): 160 g
Zunanja enota (brez baterije): 35 g

Šifra: BW2070 Kategorija:
Teža 0.20 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.