,

Budilka z LED zaslonom in termometrom v obliki kocke imitacija lesa vklop zaslona s ploskanjem

Šifra: LXLTC04

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


18.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Naprava se napaja preko USB kabla, ki je priložen v kompletu, ali preko AAA baterij. Preprosto berljiv LED zaslon omogoča branje kadarkoli v dnevu.

Ura je opremljena z nadzorom zvoka. Ko ura preide v stanje mirovanja, samo plosknite z rokami in na zaslonu se bodo znova prikazali čas, datum ali temperatura.

Ta naprava ponuja možnost prikaza temperature v stopinjah Celzija in Fahrenheita. Vgrajena budilka, termometer, datum in ura, vse združeno v eni majhni napravi.

Funkcije: ura, datum, budilka, termometer
Indikacije na zaslonu: leto, mesec, dan, ura, minuta, temperatura
Funkcijski gumbi: 4
Območje merjenja temperature: 0 …. 50 stopinj C
Načini prikaza: 3
Vklop zaslona: prek zvoka (npr. s ploskanjem z rokami)
Napajanje: 3 x AAA, 2 x LR44 / USB 5V DC
Dimenzije: 98 x 98 x 98 mm

Šifra: LXLTC04 Kategoriji: ,
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.