Univerzalni daljinski upravljalnik SIMPLY FR1 4v1 433-868 Mhz fiksna in rolling koda moder

Šifra: A2646

Dostopnost:

Ni na zalogi


33.95

Ni na zalogi

Simply M-FR1 je daljinec nove generacije za kopiranje originalnih daljincev za garažna vrata, zapornice, drsna vrata, itd. in lahko skopira signal iz do 4 originalnih daljincev, ki oddajajo frekvence med 433 in 868 MHz z fiksno ali naključno oz. rolling kodo. Trenutno lahko podvoji okoli 550 daljincev 112 svetovnih proizvajalcev (glejte seznam kompatibilnih daljincev). Programiranje se izvaja z originalnim daljincem in pritiska kombinacije tipk v treh preprostih korakih brez potrebe po računalniku ali drugi programski opremi.

Osnovne značilnosti:

  • Deluje v pasovih AM in FM
  • Daljinec lahko skopira 95% daljincev s fiksno kodo in večino daljincev z rolling kodo na trgu
  • Napajanje: 3V DC (baterija CR 2032)
  • Prejemanje in prenos kode v RF
  • Frekvenca oddajanja: 433-868 Mhz
  • Število gumbov: 4
  • LED dioda (2 barvi)

[su_button url=”http://remotes.jma.es/en/” target=”blank” style=”glass” background=”#bf0016″ size=”11″ center=”yes”]Iskalnik kompatibilnih daljincev[/su_button]

Navodila za kopiranje:

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=0JWn2gCl9ns” controls=”no” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”] [su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=KHQnW571oY0″ controls=”no” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”] [su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=J6NdPn53qOw” controls=”no” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”]

Teža 0.10 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.