Stropni nosilec za televizor – 360 ° – 32-55 “

Šifra: 39698

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


77.88

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Stropni nosilec za pritrditev televizorjev do 55 “. Zahvaljujoč 360 ° vrtljivi glavi zaslon ostane jasno viden od koderkoli v sobi. Lahko ga namestite celo na nagnjen strop do 45 °. Mat črna barva je videti dobro v vsaki notranjosti.

Pozor! Pri namestitvi vedno preverite pravilno nosilnost stropa! Uporabljajte samo pritrdilni pribor, ki je priložen paketu. Nosilnost nosilca ni enaka nosilnosti stropa! Pri stropih iz mavčnih plošč je nosilec mogoče pritrditi le na nosilec! Če niste prepričani glede namestitve, poiščite strokovno pomoč!

 

Visoka nosilnost
Prihranek prostora
Nastavljiva višina vzmetenja
Vrti se za 360 °
VESA standard

Velikost zaslona: 32 – 55 “
Pritrdilna površina: VESA 400 x 400 mm (maks.)
Razdalja med stropom in sredino konzole: min: 55 cm
največ: 92,5 cm
Največja obremenljivost: 45 kg
Serija: vrtljiva
Naklon: + – 10%
Barva: mat črna
Dodatna oprema: vijaki, sidra, montažna orodja

Šifra: 39698 Kategorija:
Teža 3.814 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.