Ojačevalec kabelskega signala 2x25db

Šifra: LXW0159

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


15.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ojačevalnik je zasnovan za povečanje antenskega signala v primeru uporabe več naprav na en antenski priključek ter s tem motenj signala. Naprava ima dva neodvisna izhoda (dve izhodni liniji). Ojačevalnik je namenjen za delovanje v zaprtih prostorih. Visokokakovostni materiali in skrbna izdelava zagotavljajo dolgo, nemoteno delovanje in zadovoljstvo uporabnikov.

Ojačitev signala: 2 x 25 dB
Napajanje: 220 – 240 V AC / 50 Hz / 3 W
Frekvenca: 5 – 1000 MHz
Impedanca: 75 Ohmov
Najvišja raven na izhodu: 96 dBuV

Šifra: LXW0159 Kategorija:
Teža 0.25 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.