Notranja DVB-T antena

Šifra: LXDVBT02

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


33.65

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Vrhunska, profesionalna, notranja antena, ki omogoča sprejem digitalnih prizemnih TV programov, tudi v kakovosti HD, v skladu s standardom DVB-T. Naprava je opremljena z vgrajenim ojačevalnikom, ki ojača signal do 36 dB.

Glavne prednosti izdelka so: vsestranskost uporabe, ekonomičnost, enostavnost namestitve, možnost priključitve zunanje antene, enostavna prilagoditev različnim smerim oddajanja TV signala. Antena lahko psluži kot antena za drugi televizor v stanovanju (spalnica, otroška soba), v poletni hiši, na parceli itd. Z uporabo te antene bo vsak uporabnik lahko užival v najkakovostnejšem digitalnem signalu.

Antena se lahko napaja iz omrežja 230 V ali iz 12 V avtomobilske baterije, zato jo lahko uporabljate skoraj povsod. Poleg tega lahko uporabnik gladko prilagodi ojačanje antene glede na potrebe. Za anteno LTC je značilna neverjetna enostavnost namestitve, kar nikomur ne bo povzročalo težav in ne zahteva nobenega posebnega orodja.

 

Sprejem: DVB-T, DMB-T, UHF, VHF, FM
Ojačanje signala: 36 dB
Gladek nadzor ojačanja

Raven hrupa: cca. 3 dB
Impedanca: 75 Ohm
Sposobnost vrtenja: 150 stopinj
Napajanje: 230V – 50 Hz ali 12V – 100 mA
Temperaturno območje: -30 do +60 stopinj Celzija
Dolžina kabla: 1,8 m
Mere: 40 x 23 cm (višina x širina)
Frekvenčno območje je 45 – 890 MHz

Šifra: LXDVBT02 Kategorija:
Teža 0.80 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.