RGB LCD budilka kameleon s termometrom na baterije

Šifra: 00149

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


10.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ura samodejno spreminja barve zahvaljujoč RGB LED diodam v notranjosti. Ima visoko kontrastni, zelo berljiv (z velikimi številkami) LCD zaslon. Samo rahlo pritisnite uro od zgoraj in osvetlitev ozadja se bo za nekaj sekund vklopila in ugasnila. Zelo uporabna funkcija ponoči, saj nam ne bo več treba iskati ure ali mobilnega telefona, samo pritisnemo na uro, ki prižge diskretno osvetlitev ozadja in ugasne, da omogoči nadaljnje spanje.

Lastnosti izdelka:

  • varčevanje z energijo,
  • spreminjanje barv,
  • visoko kontrastni, zelo jasen LCD zaslon
  • osvetlitev ozadja, zelo koristna funkcija ponoči, ko želite samo preveriti čas
  • budilka
  • termometer: stopinje Celzija ali Fahrenheita
  • koledar: dan / mesec / leto

 

Specifikacije:

Napajanje: 3x AAA baterije (niso vključene)
Mere (dolžina / širina): 7,5×7,5 cm
Teža: 115g

Šifra: 00149 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.