Športne stereo slušalke črne

Šifra: H361K

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


8.65

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Zahvaljujoč močnim pretvornikom oddajajo kristalno čist zvok in globoke nizke tone. So lahke kot perje, odporne na znoj in jih je mogoče popolnoma prilagoditi. Prav tako so varne za uporabo — njihova odprta akustična zasnova omogoča, da boste slišali okoliške zvoke, zaradi česar boste ostali varni med vadbo zunaj. 

Super bas
Frekvenca: 20 ~ 20 KHz
Impedanca: 32 Ohmov ± 10 %
Največja vhodna moč: 60mW
Občutljivost: 101dB ± 3dB pri 1K Hz
Priključek: pozlačen 3,5 mm stereo vtič
Dolžina kabla: 1200 mm ± 50 mm

Šifra: H361K Kategorija:
Teža 0.10 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.