,

Slušalke z mikrofonom USB-C Maxell 120cm črne

Šifra: 52041BK

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


19.90

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Slušalke USB-C so zasnovane tako, da ustrezajo vašemu življenjskemu slogu. Visokokakovosten “In-Ear” dizajn, združljiv z večino mobilnih telefonov. Zahvaljujoč mikrofonski enoti na kablu lahko z njimi tudi telefonirate.

Udobne za nošenje
Diskreten videz
Zanesljiva kabelska povezava
Sprejem klicev

Barva: črna
Povezava: Tip-C
Impedanca: 16 Ohm
Frekvenca: 20 Hz – 20 kHz
Občutljivost: 96 dB
Mikrofon: da
Dolžina kabla: 1,2 m

Šifra: 52041BK Kategoriji: ,
Teža 0.04 kg
Dimenzije 250 × 900 × 1350 cm
BAR koda

5999117006249

Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.