Slušalke ušesne 3,5mm bele v škatlici 1,2m

Šifra: LXLTC204

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


6.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Odlične ušesne slušalke LTC omogočajo poslušanje vseh podrobnosti predvajane glasbe. Slušalke ponujajo odlične tehnične parametre in odlično izolacijo od zunanjih zvokov, ki prihajajo iz okolja, daljinski upravljalnik na kablu pa olajša delovanje osnovnih funkcij pametnega telefona.

Inovativna oblika slušalk zagotavlja udobje uporabe, tudi če več ur uporabljate slušalke. Veliki in učinkoviti pretvorniki zagotavljajo močan, kristalno jasen zvok in visoko dinamiko zvokov pri nizkih frekvencah.

Za večje udobje uporabe so slušalke opremljene z daljinskim upravljalnikom, s pomočjo katerega lahko uporabnik nadzoruje osnovne funkcije pametnega telefona, kot so: povečanje in zmanjšanje glasnosti, vklop in izklop predvajalnika glasbe, sprejemanje in končevanje klicev.

Najkakovostnejši materiali in visoka natančnost izdelave zagotavljajo dolgo, nemoteno delovanje in zadovoljstvo uporabnika.

Slušalke so, razen funkcije VOLUME, združljive s katero koli napravo, opremljeno s 3,5 mm vtičnico. Funkcija VOLUME je združljiva SAMO s pametnimi telefoni znamke iPhone.

 

Zvočnik: 10 mm
Frekvenčni odziv: 20 Hz – 20 000 Hz
Impedanca: 32 Ohm
Izkoristek: 105 dB
Dolžina kabla: 1,2 m
Priključek: 3,5 mm vtič
Bela barva

Šifra: LXLTC204 Kategorija:
Teža 0.10 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.