Slušalke naglavne 3,5mm bele 1,2m

Šifra: LXLTC54

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


12.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Najkvalitetnejši materiali in ergonomska oblika zagotavljajo visoko udobje pri uporabi. Tudi po številnih urah uporabe slušalk se uporabnik ne počuti neprijetno. Slušalke delujejo z vsemi napravami z 3,5-milimetrskim priključkom Mini Jack, zaradi česar so zelo vsestransko uporabne. Kabli, ki se uporabljajo v slušalkah LTC, zagotavljajo prenos signala na najvišji stopnji brez popačenj, kar pomeni kristalno čist zvok. Notranjost slušalk je podložena z mehkim materialom, ki odlično izolira zvoke, ki prihajajo iz okolice ter odpravlja neprijeten občutek na ušesu, ki ga povzroča dolgotrajno nošenje slušalk. Nastavljiva dolžina omogoča udobno prilagajanje slušalk vsem oblikam glave. Najkvalitetnejši materiali in visoka natančnost izdelave zagotavljajo dolgo, nemoteno delovanje izdelka ter zadovoljstvo uporabnikov.

Premer slušalke: 40 mm
Nazivna moč: 15 mW
Frekvenčni odziv: 20 Hz – 20.000 Hz
Občutljivost: 105 dB
Impedanca: 32 Ohmov
Dolžina kabla: 1,2 m
Vtič: 3,5 mm stereo
Barva: bela

Šifra: LXLTC54 Kategorija:
Teža 0.25 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.