Moggto naglavne računalniške slušalke z mikrofonom

Šifra: LXM301MV

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


19.46

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Slušalke, ki obdajajo ušesa, so zaključene z mehkim in udobnim materialom, ki ne povzroča nelagodja niti po več urah uporabe. Kakovostni pretvorniki zagotavljajo odlično reprodukcijo zvoka.

Vgrajen mikrofon

Slušalke so opremljene z vgrajenim mikrofonom na nastavljivem traku za glavo. Glasovna komunikacija je ena ključnih funkcij učenja na daljavo, dela na daljavo ali glasovnih klicev. S slušalkami Moggto vsi slišijo vaš glas brez hrupa ali popačenja.

Žična 3,5 mm minijack povezljivost

Slušalke so opremljene z univerzalnim in pogosto uporabljenim 3,5 mm priključkom Mini Jack. Uporaba takšne rešitve omogoča priključitev slušalk na številne naprave brez vmesnikov. Analogni avdio priključki se nahajajo v najrazličnejših napravah, od računalnikov do igralnih konzol in predvajalnikov glasbe.

Priključki: 2 x 3,5 mm vtič za mini vtičnico (vhod / izhod)
Frekvenčni odziv: 20 ~ 20.000 Hz
32 Ohm @ 1 kHz impedanca
Mikrofon: 9X7 / 58 +/- 2dB
Občutljivost: 105 dB / mW
Nadzor glasnosti: Da
Dolžina kabla: 2,5 m
Material: plastika
Črna barva
Teža: 200 g

Šifra: LXM301MV Kategorija:
Teža 0.23 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.