Prenosni radio s polnilno baterijo, USB, TF, AUX, mini LED svetilko in baterijo črne barve

Šifra: LXLTC2030

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


23.77

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Prenosni radijski sprejemniki LTC so naprave, izdelane z največjo skrbnostjo, pri izdelavi katerih so bili uporabljeni visokokakovostni sestavni deli. Posledično izdelek odlikujejo dolga življenjska doba, zanesljivost in zadovoljstvo uporabe, ki bo zadovoljila potrebe tudi najzahtevnejših kupcev.

Veliko možnosti napajanja

Radio ponuja do 3 načine napajanja, da se zagotovi največje udobje uporabe. Če ste v bližini električne vtičnice, lahko radio napajate prek enosmerne vtičnice 5 V. Če ste na kraju, kjer ni dostopa do električne energije, vam bosta v pomoč dve ločeni bateriji. Baterija BL-5C bo vaš radio napajala več ur, v resnično izrednih razmerah pa lahko uporabite tri 1,5V baterije AA.

Trije radijski pasovi

Sprejemnik, vgrajen v napravo, vam omogoča sprejemanje valov iz FM, AM in SW pasov. To pomeni podporo tradicionalnim FM radijskim postajam in kratkim valovom, za katere je značilno veliko širjenje. Zahvaljujoč tej funkcionalnosti ne boste poslušali samo tradicionalnih postaj, ki se predvajajo v vaši državi, temveč potencialno tudi oddaje z najbolj oddaljenih koncev sveta!

Podpora za zunanje naprave

Robustni radijski sprejemnik in podpora za različne frekvenčne pasove sta glavni značilnosti radia LTC. Kaj pa, če ne želite poslušati radia? Vgrajena vtičnica AUX omogoča žično povezavo in predvajanje glasbe neposredno iz naprav, kot sta telefon ali predvajalnik mp3.

Teleskopska antena

Vsak radio je tako učinkovit, kot je njegova sposobnost zajemanja radijskih valov. Radio je opremljen s teleskopsko anteno, ki bistveno poveča zmogljivosti naprave in zagotavlja odličen sprejem radijskih postaj. Nastavitev položaja antene vam omogoča, da jo nastavite v najugodnejšo smer, možnost zlaganja pa vam omogoča, da ohranite kompaktne dimenzije naprave.

Udoben ročaj

Radio LTC je naprava modernega sloga in preprostih linij. Zložljiv ročaj, ki dopolnjuje zasnovo naprave, vam omogoča udobno prenašanje radia od kraja do kraja. Priročna velikost v kombinaciji s kompaktnim ohišjem naprave omogoča, da vas  radio spremlja povsod – na sprehodu, na plaži ali na izletih v naravo.

Blagovna znamka: LTC
Napajanje: DC 5 V 800 mA
Baterija: BL-5C, 3 x AA baterija (niso priložene)
Podprte frekvence: FM: 88 – 108 MHz @ 10 dB
AM: 530 – 1600 KHz pri 86 dB
SW: 8,0 – 18,0 MHz pri 17 dB
Priključki: 1 x DC priključek, 1 x AUX v
Natančna nastavitev: Da
Teleskopska antena: Da
Dolžina antene: 35 cm
Črna barva
Dimenzije: 130 x 40 x 68 mm

Vključeno:

1 x radio
1 x baterija BL-5C
1 x polnilni kabel
1 x vrvica

Šifra: LXLTC2030 Kategorija:
Teža 0.23 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.