Prenosni radio FM DAB+

Šifra: LXDR1

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


59

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Prenosni digitalni radio DAB+ je naprava, ki je bila posebej razvita za mobilni sprejem DAB+, DAB in VHF radijskih postaj. S svojim elegantnim belim dizajnom in prvovrstno kakovostjo zvoka, dvovrstičnim LCD zaslonom z imeni postaj in dodatnimi informacijami ter možnostjo shranjevanja 10 vaših najljubših digitalnih in FM postaj ponuja radio vse, kar potrebujete za digitalni radijski sprejem. Zahvaljujoč priloženemu napajalniku lahko prenosni radio uporabljate tudi doma.

Vhod za slušalke (3,5 mm): da
Moč: 1 W RMS
Vlažnost zraka: 5 – 90 % RH (brez kondenzacije)
Temperatura okolice: 5 – 35 °C
DAB +: 174 – 240 MHz
VHF / RDS: 87,5 – 108 MHz
Antena: teleskopska antena
Nazivna napetost: 230V
Frekvenca: 50 Hz
AC adapter: DC 5V / 1000mA
Vrsta napajanja: zunanje
Teža: 252 g
Dimenzije: 16,50 x 10,50 x 4,00 cm (Š x V x D)
Bela barva

Šifra: LXDR1 Kategorija:
Teža 0.28 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.