Mini žepni FM radio na baterije 2 x AAA

Šifra: LXMK229

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


12.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Prenosni radio, ki ga zaradi svojih kompaktnih dimenzij zlahka spravite v torbico, nahrbtnik ali celo večji žep. Zahvaljujoč temu ga lahko enostavno uporabljate kot majhen turistični radio, ki ga lahko vzamete s seboj povsod, da si krajšate čas z vašimi najljubšimi FM postajami. Majhno ohišje vsebuje teleskopsko anteno, zahvaljujoč kateri bo žepni radio omogočal dober sprejem signala. Radio dopolnjuje 3,5 mm jack vtičnica, na katero lahko priključite žične slušalke in uživate v programih, ne da bi motili ostale ter hkrati varčevali z baterijami.

Tehnični podatki:

Priključek za slušalke (3,5 mm): da
Teleskopska antena: da
Radio frekvenca: FM: 88 – 108 MHz
DC napajanje: 3V (2x AAA bateriji – nista priloženi)
Majhne dimenzije: 82 x 49 x 18 mm
Barva: srebrna

Šifra: LXMK229 Kategorija:
Teža 0.13 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.