Internetni radio TechniSat bel

Šifra: LXSRT2

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


75.47

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kompakten internetni radio za poslušanje tisočih internetnih radijskih postaj.

Internet radio je neverjetno kompaktna naprava, saj meri le 18 centimetrov. Uporabite ga kjer koli želite: v kuhinji, pisarni, spalnici ali otroški sobi. Ko se povežete z domačim Wi-Fi omrežjem, boste imeli dostop do neomejene glasbe, novic in radijskih postaj z vsega sveta.

Ob zvočniku je 5 gumbov za hiter izbor radijskih postaj, ki jih lahko prosto programirate. Na velikem barvnem zaslonu lahko hitro najdete druge internetne radijske postaje. Razvrščeni so po kategorijah: priljubljenost, zvrst in jezik oddajanja. Velik, praktičen navigacijski gumb olajša pomikanje. Druge radijske postaje lahko enostavno shranite na seznam priljubljenih.

Individualno prilagojen zvok

Radio TechniSat lahko prilagodite željam poslušalca. Ročno prilagodite visoke in nizke tone za optimalno sestavo zvoka.

Jutranje prebujanje

Radio ima za vas vrsto pomirjujočih zvokov, ki so posebej integrirani s funkcijo spanja in budnosti. Izbirajte med pomirjujočim zvokom dežja, sproščujoče klavirske glasbe ali žvrgolenjem ptic iz seznama spalnih postaj. Naprava ima tudi številne koristne funkcije bujenja, dremeža in alarma.

Vgrajen zaslon

Po potrebi lahko zaslon zatemnite ali osvetlite in celo preklopite z barvnega na enobarvni zaslon v črni in sivi barvi. Če naprava preklopi v stanje pripravljenosti, so lahko poleg ure in datuma na zaslonu prikazane tudi lokalne vremenske informacije.

Zunanje naprave

Internetni radio omogoča tudi poslušanje glasbe z zunanjih naprav, kot je MP3 predvajalnik. Preprosto jih priključite na vhod AUX-IN. Glasbo lahko tudi predvajate iz domačega omrežja prek UPnP na radio. Radio lahko poslušate tudi prek slušalk, tako da jih priključite v 3,5-milimetrski priključek.

Blagovna znamka: TechniSat
Vrsta radia: Internet radio
Napajalna napetost: AC 230 V ~ 50/60 Hz
Moč zvočnika: 2 W RMS
Poraba energije: 4 W
V stanju pripravljenosti / pripravljenosti: 0,8 W
Izklopljeno stanje: 0 W
1 x priključki AUX IN
1 x 3,5 mm priključek za slušalke miniJack
802.11 b / g / n brezžična povezljivost
2,4-palčni TFT barvni zaslon
Ura: Da
Budilka: Da
Samodejni izklop: Da
Funkcija dremeža: Da
Delovna vlažnost: 5 – 90% Relativna vlažnost zraka (brez kondenzacije)
Delovna temperatura: 5 – 35 ° C
Bela barva
Mere: 180 x 108 x 50 mm
Teža: 322 g
Vključeno:

1 x radio TechniSat
1 x napajalnik
1 x uporabniški priročnik

Šifra: LXSRT2 Kategorija:
Teža 0.61 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.