AM/FM žepni radio na baterije

Šifra: LXLTC2029

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


15.34

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

VISOKA KVALITETA
Prenosni radijski sprejemnik idelan z največjo skrbnostjo, pri izdelavi so bili uporabljeni visokokakovostni sestavni deli. Posledično izdelek odlikujejo dolga življenjska doba, zanesljivost in zadovoljstvo uporabe, ki bo zadovoljila potrebe tudi najzahtevnejših kupcev.

BATERIJSKO NAPAJANJE
Radio napajata dve standardni AA bateriji, kar zagotavlja največjo prilagodljivost in udobje uporabe prenosnega radia.

Sprejemnik, vgrajen v napravo, vam omogoča sprejemanje valov iz FM in AM pasov. To pomeni podporo tradicionalnim radijskim postajam FM in kratkim valovom, za katere je značilno odlično širjenje. Zahvaljujoč tej funkcionalnosti ne boste poslušali samo tradicionalnih postaj, ki se predvajajo v vaši državi, temveč potencialno tudi oddaje z najbolj oddaljenih koncev sveta!

PRIKLJUČEK ZA SLUŠALKE
Vgrajena vtičnica za slušalke omogoča uporabniku alternativno uporabo naprave in odpravlja potrebo po vgrajenem zvočniku za poslušanje. Povežite svoje najljubše slušalke neposredno z radiem in uživajte v svojih najljubših radijskih oddajah bolj zasebno, izolirano od zunanjega okolja.

TELESKOPSKA ANTENA
Radio je opremljen s teleskopsko anteno, ki bistveno poveča zmogljivosti naprave in zagotavlja odličen sprejem radijskih postaj. Nastavitev položaja antene vam omogoča, da jo nastavite v najugodnejšo smer, možnost zlaganja pa vam omogoča, da ohranite kompaktne dimenzije naprave in olajšate prevoz.

ŽEPNA OBLIKA
Radio odlikuje izjemno kompaktna oblika z najdaljšim robom  ne presega 12 centimetrov. Izdelek je bil ustvarjen tako, da deluje kot osebni prenosni radio, ki se prilega povprečnemu žepu. Radio lahko vzamete s seboj, kamorkoli greste, ne glede na situacijo. Njegova neverjetna lahkotnost in majhnost omogočata, da bo radio spremljevalec vsakodnevnih dogodivščin.

Napajanje: 2 x AA
Podprte frekvence: FM: 88 – 108 MHz @ 10 dB
AM: 530 – 1600 KHz pri 86 dB
Priključki: 1 x priključek za slušalke
Teleskopska antena: da
Dolžina antene: 32,5 cm
Barva: srebrna
Mere: 70 x 28 x 115 mm

Šifra: LXLTC2029 Kategorija:
Teža 0.14 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.