Pametna bluetooth zapestnica fitness tracker Promedix

Šifra: 001174

Dostopnost:

Ni na zalogi


25.43

Ni na zalogi

Pametna zapestnica Fitness Tracker komunicira prek Bluetootha z mobilno aplikacijo Yoho Sports, ki jo lahko prenesete iz storitve Google Play ali App Store. Nova različica Promedix vam ponuja še več možnosti uporabe. Pametna zapestnica beleži podatke, kot so: prehojena razdalja, število korakov, srčni utrip, krvni tlak in še veliko več. Inteligentna tehnologija se odziva na premike. Izdelek je idealen za vse aktivne ljudi, ki si ne morejo predstavljati življenja brez športa. Združljiv s pametnimi telefoni v sistemih Android in iOS. Zapestnica vam omogoča, da zabeležite vse aktivnosti in analizirate svoje dosežke. Jasen in pregleden meni olajša uporabo, teža, velikost in izdelava pa omogočajo, da se zapestnica popolnoma prilega roki. Po povezavi z namensko aplikacijo bo naprava zbrala podatke iz opravljenih fizičnih aktivnosti, omogočila analizo doseženih rezultatov in postavila nove cilje.

Glavne funkcije: Inteligentni alarm, pedometer, način razdalje, poraba kalori, način merjenja tlaka, merjenje srčnega utripa, spremljanje parametrov med spanjem, merjenje športne aktivnosti, obvestila o klicih, sporočilih SMS, e-poštnih sporočilih

Specifikacije:

Sistemske zahteve: Android 5.0 ali novejši, iOS 8 ali višji Bluetooth 4.0
Tip baterije: litij-polimer
Delovna temperatura: -10 / 50C

Šifra: 001174 Kategorija:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.