Otroška pametna ura z GPS sledilnikom in telefonom roza

Šifra: A3009

Dostopnost:

Ni na zalogi


63.60

Ni na zalogi

Naprava Smartwatch vam omogoča spremljanje položaja vašega otroka z lokatorjem GPS.

Ura vam omogoča, da nastavite otrokovo varnostno cono, vsak izhod zunaj območja sproži alarm. V primeru nevarnosti ima otrok na razpolago gumb SOS, ki aktivira alarm v telefonu skrbnika. Naprava je opremljena tudi z občutljivim mikrofonom, ki vam omogoča prisluškovanje okolici, v kateri se otrok trenutno nahaja.

Model: Watch Phone Go
Zaslon: 1.44 palčni 128×128 – Touch / barva
Baterija: Li-poly 400 mAh
Delovna temperatura: -20 / + 70 ° C
Teža: 43 g
Barva: roza
Lastnosti: Zaslon na dotik / zabava / LED svetilka
funkcija alarma pedometer / spremljanje spanja / alarm / nizko stanje baterije / telefon / alarm pri odstranjevanju SmartWatch
Dodatna oprema: USB kabel, navodila
Garancija: 12 mesecev

Šifra: A3009 Kategorija: Oznake: , ,
Teža 0.13 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.