UTP kabel 8P8C (patchcord) 50m siv

Šifra: LX8350

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


14.71

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

8p8c kabel, zaključen s konektorji RJ-45. Ravni kabli 1: 1 se uporabljajo za povezavo računalnikov, usmerjevalnikov, stikal itd. Kabel je izdelan iz najbolj kakovostnih materialov in z veliko natančnostjo, kar zagotavlja odlično prevodnost, varnost in zadovoljstvo uporabnikov. Kabelski konektorji so vdelani v prožno plastiko. Kabel kategorije 5e je kot nalašč za povezave z računalnikom in strežnikom, stikali,… Zatiči v vtičih so narejeni iz najboljših materialov, kar zagotavlja odlično prevodnost in odpravlja kakršne koli motnje ali izkrivljanje signala. Ta izdelek je sposoben zadovoljiti tudi najzahtevnejšega uporabnika. Kabel ni navzkrižni, zato je kot nalašč za standardno delovanje EIA / TIA568A ali EIA / TIA568B.

Kategorija: 5e
Dolžina: 50 metrov
Vrsta: UTP
Število žičnih parov: 4 pari 5,5 mm PVC plašč
Vtiči: RJ-45

Šifra: LX8350 Kategorija:
Teža 0.50 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +